Regler för utställare

Välkommen till den vackra Tysslingebygden och dess rika konst-, kultur- och hantverksliv. Tysslingedagen är en dag då bygden visar upp sig från sin bästa sida! Denna konst- kultur- och hantverksrunda infaller alltid på Kristihimmelfärdsdagen varje år. 

Tysslingedagen är till för att visa upp vår fina bygd! Vad vi kan åstadkomma, vad vi pysslar med och vad vi är bra på! Det ska också vara en trevlig och uppskattad upplevelse för alla våra besökare!

Geografisk gränsdragning

För att kunna ställa upp som utställare på Tysslingedagen måste man vara bosatt eller ha sin verksamhet i gamla Tysslinge kommundel.  Se kartan längst ner om du är osäker på vart gränsen går. Är man medlem i Tysslinge företagare och vill vara med och ställa ut så gäller kartgränsen även där. Har du din verksamhet utanför kartgränsen är du välkommen att ta kontakt med någon av de gemensamma stationerna eller kolla om du kan vara hemma hos någon du känner inom gränsen. 

Rånnesta och Nytorps bygdegård, som har utställare från vårt område, har dispens från gränsdragningen.  

Innehåll

Kultur, konst, hantverk och företagande från Tysslingebygden eller utställare som på något vis har historisk förankring i bygden. Ej loppmarknad eller knallar. Stationsföreståndaren ansvarar för att detta följs. Nytt för i år är att vi öppnar upp för företagandet i lite större utsträckning än tidigare. Är du företagare och vill ställa ut på Tysslingedagen så är det uppskattat om du bjuder på en upplevelse/något att göra i samband med din medverkan. 

Avgift

Avgift per utställare och utställningsplats: 250 kr.